EasyGlide Lubricant - 150 ml

31873200

770 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

EasyGlide eshte nje lubrifikant i cilesise se larte, me baze uji, i prodhuar nga nje firme e certifikuar Gjermane. Perberja speciale, pa permbajtje vajrash mund te pasrtoher thjeshte me uje dhe nuk le njolle, as gjate momenteve pasionante. Ofron nje ndjesi te bute, me aftesi te gjate lubrifikuese.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

EasyGlide eshte nje lubrifikant i cilesise se larte, me baze uji, i prodhuar nga nje firme e certifikuar Gjermane. Perberja speciale, pa permbajtje vajrash mund te pasrtoher thjeshte me uje dhe nuk le njolle, as gjate momenteve pasionante. Ofron nje ndjesi te bute, me aftesi te gjate lubrifikuese.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!