Kukull Chest Choker

05108150000

4,500 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Kull me fryrje me permasa reale me tre vrima (goje, vagin, anys) dhe gjokse te medhenj me koke te forte. Ne pozicion e perkulur me krahe te shtrire. Floket dhe fytyra e printuar. Fryhet deri ne permasa reale. Materiali: PVC.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Kull me fryrje me permasa reale me tre vrima (goje, vagin, anys) dhe gjokse te medhenj me koke te forte. Ne pozicion e perkulur me krahe te shtrire. Floket dhe fytyra e printuar. Fryhet deri ne permasa reale. Materiali: PVC.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Product successfully added to the product comparison!