Kamzhik Bad Kitty Paddle Purple

24904634001

3,000 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Bad Kitty

Kamzhik me ngjyrë të zezë/lejla, i përbërë nga disa shtresa. Me tegel të qepur në pjesën anësore. Doreza është e mbështjellë me lëkurë kamoshi dhe me lidhëse.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Kamzhik me ngjyrë të zezë/lejla, i përbërë nga disa shtresa. Me tegel të qepur në pjesën anësore. Doreza është e mbështjellë me lëkurë kamoshi dhe me lidhëse.

Gjatësia: 42 cm.
Gjerësia: 5 cm (në pjesën më të gjerë).

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!