Prezervativ Kondorama

7401400022

50 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Prezervativët me film lubrifikues dhe të rezervuar. Për kontrollin e lindjes dhe parandalimin e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme. E bërë me gome natyrale. Mbajini në vend të freskët dhe të thatë. Mbrojini nga nxehtësia dhe rrezet e diellit direkte. Kontrollohen individualisht në mënyrë elektronike.

Info shtesë

Prezervativët me film lubrifikues dhe të rezervuar. Për kontrollin e lindjes dhe parandalimin e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme. E bërë me gome natyrale. Mbajini në vend të freskët dhe të thatë. Mbrojini nga nxehtësia dhe rrezet e diellit direkte. Kontrollohen individualisht në mënyrë elektronike.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!