ToyLube JustGlide 200ml

06108790000

3,760 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vetëm Glide siguron sasinë e përsosur të vajosjes, pavarësisht nëse e përdorni me një lodër seksi ose pa!
Lubrifikanti ekstra i trashë bën të mundur seks të qetë në çdo pozicion të mundshëm dhe gjithashtu siguron vajosje të përsosur kur lodrat bashkohen në festë. Ky lubrifikant me bazë uji është i sigurt për t’u përdorur me prezervativë latex.

Info shtesë

Vetëm Glide siguron sasinë e përsosur të vajosjes, pavarësisht nëse e përdorni me një lodër seksi ose pa!
Lubrifikanti ekstra i trashë bën të mundur seks të qetë në çdo pozicion të mundshëm dhe gjithashtu siguron vajosje të përsosur kur lodrat bashkohen në festë. Ky lubrifikant me bazë uji është i sigurt për t’u përdorur me prezervativë latex.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!