Sticky Titty

07005680000

920 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Një tërheqës i syrit gjatë një striptizë të nxehtë, në një performancë magjepsëse magjepsëse ose si një surprizë nën lingerie hollë! Yje të shkëlqyera me ngjyrë bakri me shtresë ngjitëse që të rrinë në nipples. Ata gjithashtu mbulojnë areola dhe janë perfekte për gjinjtë e mëdhenj. Ø 8,5 cm. Nje pale. Letër / PET, ngjitës.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Një tërheqës i syrit gjatë një striptizë të nxehtë, në një performancë magjepsëse magjepsëse ose si një surprizë nën lingerie hollë! Yje të shkëlqyera me ngjyrë bakri me shtresë ngjitëse që të rrinë në nipples. Ata gjithashtu mbulojnë areola dhe janë perfekte për gjinjtë e mëdhenj. Ø 8,5 cm. Nje pale. Letër / PET, ngjitës.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!