Vibrator Torero rechargeable

05938340000

10,100 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vibrator me rotacion me shpejtësi të lartë! Vibrator realist me testikuj, venat e theksuara dhe kokë të fryrë. Ofron 10 mënyra emocionuese dridhjeje dhe një rrotullim 10 sekondësh me shpejtësi të lartë me shtypje të një butoni. Me një bazë të guximshme të thithjes për argëtim pa duar. Karikohet me kabllo të përfshirë USB. Gjatësia e plotë 21 cm, thellësia e futjes 14 cm, Ø 3.5-4.7 cm. Silikon.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Vibrator me rotacion me shpejtësi të lartë! Vibrator realist me testikuj, venat e theksuara dhe kokë të fryrë. Ofron 10 mënyra emocionuese dridhjeje dhe një rrotullim 10 sekondësh me shpejtësi të lartë me shtypje të një butoni. Me një bazë të guximshme të thithjes për argëtim pa duar. Karikohet me kabllo të përfshirë USB. Gjatësia e plotë 21 cm, thellësia e futjes 14 cm, Ø 3.5-4.7 cm. Silikon.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!