Pompe Penisi Bang Bang bardhe

05260020000

2,490 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Jepi atij një potencial të lartë! Pompë vakumi që siguron penis efektiv dhe trajtim potencial me rezultate të suksesshme që janë të përhershme. Cilindër vakum i tejdukshëm 20 cm i gjatë, thellësia e vendosjes 18.4 cm, diametri i brendshëm Ø 5.3 cm, e jashtme 5.5-5.8 cm. Ø e hapjes së zgjatuesit 2,5 cm (fleksibël). Pompë e butë me një valvul presioni të sigurisë. ABS, PVC, TPE, SAN.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Jepi atij një potencial të lartë! Pompë vakumi që siguron penis efektiv dhe trajtim potencial me rezultate të suksesshme që janë të përhershme. Cilindër vakum i tejdukshëm 20 cm i gjatë, thellësia e vendosjes 18.4 cm, diametri i brendshëm Ø 5.3 cm, e jashtme 5.5-5.8 cm. Ø e hapjes së zgjatuesit 2,5 cm (fleksibël). Pompë e butë me një valvul presioni të sigurisë. ABS, PVC, TPE, SAN.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!