Litare Bondage te zeza 5m

55080101

900 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Lidhësi prej materiali pambuku të zeza. Fibrat e forta mbajnë në mënyrë efektive nyjen. Më të rehatshme se litarë të tjerë dhe më të sigurtë. Bondagerope mund të përdoret për kufizimin e lirisë së lëvizjes, me qëllim të stimulimit seksual. Litar pambuku në Pitch-black mund të përdoret gjithashtu për arsye estetike ose për të torturuar skllavin e tij seksual. Përdoret jo vetëm në lojë për çiftet, të cilat dëshirojnë të sjellin dicka të vecantë në jetën e tyre të dashur, por edhe për fillestar. Eshte po aq i fuqishëm sa duhet sa zinxhirat profesionale. E domosdoshme të përfshihet në kategorinë Fetish, për lojëra seksuale. Gjatësia: 16,5 Feet, 5m Trashësia e litarit: 7 / 32inch

Info shtesë

Lidhësi prej materiali pambuku të zeza. Fibrat e forta mbajnë në mënyrë efektive nyjen. Më të rehatshme se litarë të tjerë dhe më të sigurtë. Bondagerope mund të përdoret për kufizimin e lirisë së lëvizjes, me qëllim të stimulimit seksual. Litar pambuku në Pitch-black mund të përdoret gjithashtu për arsye estetike ose për të torturuar skllavin e tij seksual. Përdoret jo vetëm në lojë për çiftet, të cilat dëshirojnë të sjellin dicka të vecantë në jetën e tyre të dashur, por edhe për fillestar. Eshte po aq i fuqishëm sa duhet sa zinxhirat profesionale. E domosdoshme të përfshihet në kategorinë Fetish, për lojëra seksuale. Gjatësia: 16,5 Feet, 5m Trashësia e litarit: 7 / 32inch

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!