-40%

Me ulje çmimi!

Lubrifikant Wingman Silicone - 100 ml

Lubrifikant Wingman Silicone - 100 ml

E24765

2,496 Lekë

4,160 Lekë

-40%

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Wingman Condooms

Lubrifikanti prej silikoni Wingman është i sigurt dhe i testuar gjerësisht nga specialistë, dermatologë, biologë dhe farmacistë. Ai është i butë në lëkurë dhe nuk lë mbetje, kështu që lëkura mund të ajroset. Teknologjia intimate + u zhvillua nga vetë kompania Wingman dhe garanton një produkt të sigurt që merr parasysh vlerën e pehashit të gjenitaleve. Kjo e bën lubrifikantin e silikonit jashtëzakonisht të përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme. Përdoreni gjatë penetrimit për më shumë rehati dhe shmangni dhimbjet dhe acarimin. Lubrifikanti prej silikoni mund të përdoret në mënyrë të sigurt dhe kombinohet me lodra seksi të bëra nga materiale të forta si ABS, qelq dhe metal. Përdorimi në kombinim me lodra seksi prej silikoni nuk rekomandohet.

Info shtesë

Lubrifikanti prej silikoni Wingman është i sigurt dhe i testuar gjerësisht nga specialistë, dermatologë, biologë dhe farmacistë. Ai është i butë në lëkurë dhe nuk lë mbetje, kështu që lëkura mund të ajroset. Teknologjia intimate + u zhvillua nga vetë kompania Wingman dhe garanton një produkt të sigurt që merr parasysh vlerën e pehashit të gjenitaleve. Kjo e bën lubrifikantin e silikonit jashtëzakonisht të përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme. Përdoreni gjatë penetrimit për më shumë rehati dhe shmangni dhimbjet dhe acarimin. Lubrifikanti prej silikoni mund të përdoret në mënyrë të sigurt dhe kombinohet me lodra seksi të bëra nga materiale të forta si ABS, qelq dhe metal. Përdorimi në kombinim me lodra seksi prej silikoni nuk rekomandohet.

 

Përbërësit: cyclopentasiloxane, dimethicone, dimethiconol

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!