Bye Bra Perfect Cleavage Tape + Silk nipple covers

B9391

4,420 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Shirit ngjitës që lejon të shtrini gjoksin nga njëra anë në drejtim të qendrës për të marrë pamjen qe të gjithë duam. Dpjesë ngjitëse (të bëra nga një fletë vetë-ngjitëse shumë e hollë dhe fleksibël, e prodhuar nga 3M ™). E rehatshme dhe e thjeshtë për t'u veshur.
     Kupat A-F

Info shtesë

Shirit ngjitës që lejon të shtrini gjoksin nga njëra anë në drejtim të qendrës për të marrë pamjen qe të gjithë duam. Dpjesë ngjitëse (të bëra nga një fletë vetë-ngjitëse shumë e hollë dhe fleksibël, e prodhuar nga 3M ™). E rehatshme dhe e thjeshtë për t'u veshur.
     Kupat A-F

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!