Cante Fetish Bad Girl

24918261000

6,830 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

E si mund të jetë një çantë për vajzat rebele?! Aspak e zakonshme!

Në dukje trendy, e zezë me tegela, por brenda mban aksesorë për një eksperiencë të paharrrueshme. Një shirit mbulues për sytë, pranga metalike dhe një kamxhik, fijet e të cilit dalin jashtë çantës duke e bërë edhe më të veçantë.

Gjithmonë të përgatitura!

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

E si mund të jetë një çantë për vajzat rebele?! Aspak e zakonshme!

Në dukje trendy, e zezë me tegela, por brenda mban aksesorë për një eksperiencë të paharrrueshme. Një shirit mbulues për sytë, pranga metalike dhe një kamxhik, fijet e të cilit dalin jashtë çantës duke e bërë edhe më të veçantë.

Gjithmonë të përgatitura!

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!