Fetish te kuqe Beatty Beginner's Bondage Set

XOX038RED

4,360 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

XOXO

Me këtë set nga kompania XOXO ju do të përjetojnë një natë të mrekullueshme në dhomën e gjumit! Seti përbëhet nga një flogger, një maskë sysh, pranga, dhe një gag ball. Përdorni flogger-in për të goditur lëkurën e partnerit tuaj para se t'i jepni atij ose asaj disa goditje të dhimbshme. Maska e syve është e butë dhe është zbukuruar me tekstin "Be Naughty". Gjithashtu ka një thumb me pupla të buta, të cilin ju mund ta përdorni për të ngacmuar partnerin tuaj.

Info shtesë

Me këtë set nga kompania XOXO ju do të përjetojnë një natë të mrekullueshme në dhomën e gjumit! Seti përbëhet nga një flogger, një maskë sysh, pranga, dhe një gag ball. Përdorni flogger-in për të goditur lëkurën e partnerit tuaj para se t'i jepni atij ose asaj disa goditje të dhimbshme. Maska e syve është e butë dhe është zbukuruar me tekstin "Be Naughty". Gjithashtu ka një thumb me pupla të buta, të cilin ju mund ta përdorni për të ngacmuar partnerin tuaj.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!