Zinxhir thithkash

05329670000

2,130 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Zinxhir me ngjyrë argjendi me unazë per thithkat dhe një peshë 100 g.
Gjatësia e plotë 47.5 cm. Çdo zinxhir është 3,5 cm e gjatë dhe mund të rregullohet për tu përshtatur. Pesha e lëvizshme është e gjatë 5 cm dhe ka një diametër prej 2 cm. 

Info shtesë

Zinxhir me ngjyrë argjendi me unazë per thithkat dhe një peshë 100 g.
Gjatësia e plotë 47.5 cm. Çdo zinxhir është 3,5 cm e gjatë dhe mund të rregullohet për tu përshtatur. Pesha e lëvizshme është e gjatë 5 cm dhe ka një diametër prej 2 cm.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!