Set Bondage Erostyle

05079380000

3,800 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Set bondage me 6 artikuj. Permban: maske sysh, kamzhik *45 cm i gjate), pranga duardh dhe kembesh secila me rrip 115cm te gjate. Te gjitha prangrat e mbushura mbyllen me ngjites. Materiali: 100% poliamide. Perfshin cante per te mbajtur "thesarin" tuaj bondage.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Set bondage me 6 artikuj. Permban: maske sysh, kamzhik *45 cm i gjate), pranga duardh dhe kembesh secila me rrip 115cm te gjate. Te gjitha prangrat e mbushura mbyllen me ngjites. Materiali: 100% poliamide. Perfshin cante per te mbajtur "thesarin" tuaj bondage.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!