Set Bondage

05282000000

4,900 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Set bondage: maske sysh, gojes ne nje lidhese 60 cm te rregullueshme ne permase, mini kamzhik lekure dhe 4 pranga per kycet e duarve dhe te kembeve. Secila me lidhese. Materiali: polipropilen, metal i kromuar, TPE.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Set bondage: maske sysh, gojes ne nje lidhese 60 cm te rregullueshme ne permase, mini kamzhik lekure dhe 4 pranga per kycet e duarve dhe te kembeve. Secila me lidhese. Materiali: polipropilen, metal i kromuar, TPE.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!