Breast lift + Silk nipple covers Cup A-C Skin Colo L

B9350

3,500 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Shirit ngjitës që lejon të shtrini gjoksin nga njëra anë në drejtim të qendrës për të marrë pamjen qe të gjithë duam. Dpjesë ngjitëse (të bëra nga një fletë vetë-ngjitëse shumë e hollë dhe fleksibël, e prodhuar nga 3M ™). E rehatshme dhe e thjeshtë për t'u veshur.
 4 palë kaseta dhe kapakë të dalë
 Kupën A-C, D-F dhe F-H

Info shtesë

Shirit ngjitës që lejon të shtrini gjoksin nga njëra anë në drejtim të qendrës për të marrë pamjen qe të gjithë duam. Dpjesë ngjitëse (të bëra nga një fletë vetë-ngjitëse shumë e hollë dhe fleksibël, e prodhuar nga 3M ™). E rehatshme dhe e thjeshtë për t'u veshur.
 4 palë kaseta dhe kapakë të dalë
 Kupën A-C, D-F dhe F-H

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!