EROS CREAM 15gr

A010

1,900 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Eros Cream per Meshkuj

Produkti ikrijuar ne Angli prej 40 vitesh eshte nje nder produktet me te shitur

1 ne 4 meshkuj kane zgjidhur problemet e tyre nepermjet ketij kremi

Ai jep efekt shume shpejt dhe zgjat ne kohe.

Aplikohet tek koka e penisit.

Efektet:

-Rrit eksitimin

-Zgjidh problemin e prishjes ne nje kohe shume te shkurter

-Ndihmon ne kohezgjatjen e raportit seksual

Prishja para kohe eshte nje nder problemet me te medha per meshkujt, vecanerisht meshkujt e rinj.

Eros cream aplikohet 15 minuta perpara aktit

Mjafton te vendosni rreth 1 cm te kremit.

Nuk mund te perdoret me shume se 4 here ne 24 ore.

Kremi Eros nuk krijon probleme ne momentin e vendosjes se prezervativit.

Raportet seksuale permiresohen me perdorimin e Eros Cream.

Info shtesë

Eros Cream per Meshkuj

Produkti ikrijuar ne Angli prej 40 vitesh eshte nje nder produktet me te shitur

1 ne 4 meshkuj kane zgjidhur problemet e tyre nepermjet ketij kremi

Ai jep efekt shume shpejt dhe zgjat ne kohe.

Aplikohet tek koka e penisit.

Efektet:

-Rrit eksitimin

-Zgjidh problemin e prishjes ne nje kohe shume te shkurter

-Ndihmon ne kohezgjatjen e raportit seksual

Prishja para kohe eshte nje nder problemet me te medha per meshkujt, vecanerisht meshkujt e rinj.

Eros cream aplikohet 15 minuta perpara aktit

Mjafton te vendosni rreth 1 cm te kremit.

Nuk mund te perdoret me shume se 4 here ne 24 ore.

Kremi Eros nuk krijon probleme ne momentin e vendosjes se prezervativit.

Raportet seksuale permiresohen me perdorimin e Eros Cream.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!