ZONAT EROTIKE TE MESHKUJT

ZONAT EROTIKE TE MESHKUJT

Kurdo, kudo është folur për kënaqësinë e femrës dhe pikat misterioze që lidhen me dhënien e kënaqësisë maksimale. Po për meshkujt ku janë këto pika “mrekullibërëse”?

Goja dhe buzët
Njihen si zona shumë të ndjeshme, buzët e meshkujve i përgjigjen prekjeve të lehta, temperatures apo presionit. Puthja gjithashtu shkakton lirimin e hormoneve gjatë intimitetit, veçanërisht oksitocina i quajtur “hormoni i dashurisë”.

Penisi
Stimulimi i penisit në mënyrë të konsiderueshme kontribon në kënaqësinë seksuale dhe llogaritet njëlloj sikur vagina, pasi eshte pjesa më erogjene e trupit.

Skrotumi
Renditet në vendin e tretë pasi paraqet si një nga zonat më erogjene të meshkujve për nxitjen seksuale. Skrotumi ose ndryshe qeska e lekurës që përmban testikujt , këtu janë të pëqëndruar shumë nerva që nënkupton se është zonë super e ndjeshme në prekje.

Qafa
Edhe pse qafa nuk është aq e ndjeshme sa e femrave, por ende renditet mjaft shumë në listën e zonave erotike. Qafa ka ndjeshmëri të madhe ndaj prekjeve të lehta dhe vibrimeve, duke e bërë atë një vend kryesor për prekje të lehta erotike.

Thithkat
Ashtu sikur femrat, edhe thithkat e meshkujve renditen në zonat erogjene me ndejshmëri të madhe. Edhe pse thithkat e meshkujve nuk kanë ndonjë rol përcaktues, kjo nuk do të thotë se ato janë krejtsisht të padobishme, ata përmbajnë mbaresa nervore që presin ti ngacmojnë!

Perineumi
Perineumi (zona midis anusit dhe testikujve) është i tëri me nerva perineale, të cilat ndihmojnë në përcjelljen e kënaqësisë seksuale nga organet gjenitale në tru.

Veshët
Shumë të ndjeshëm gjatë prekjes për shkak të një numri të madh të receptorëve ndijor në lëkurë, veshët

Përfundimi
Pasi jeni njohur me zonat erogjene për nxitje më të mirë seskuale, duhet të njiheni më mirë me trupin tuaj dhe të partnerit, t’ja njihni kërkesat, dëshirat, të komunikoni sa më shumë të eksperimentoni e të vini në përfundimet e jauja personale.

Lini nje koment

*
**Nuk publikohet
*Adresa e website te filloj me http://
*
Product successfully added to the product comparison!