Çiftet që e praktikojnë seksin oral, duhet t’i dinë këto 3 gjëra!

Çiftet që e praktikojnë seksin oral, duhet t’i dinë këto 3 gjëra!

Rreth 70% e njerëzve e shohin stimulimin oral si “goditje të qëlluar”, sipas një studimi në një qendër kërkimore intime në Institutin Kinsey në Indiana.

Por përkundër kësaj, shumë nga çiftet janë të panjoftuar në lidhje me mitet që ekzistojnë për këtë temë.

1. “Sëmundjet seksualisht të transmetueshme nuk vijnë nga orali”
Kjo nuk është absolutisht e vërtetë. Në të vërtetë, gonorreja, klamidia, herpesi gjenital, lythat gjenitale dhe sifilizi janë vetëm disa nga infeksionet e transmetueshme seksualisht që mund të përhapen përmes aktit oral.

Ekspertët theksojnë se të gjithë duhet të përdorin mjete mbrojtëse gjatë kryerjes së aktit intim, në këtë rast prezervativ.

Por shkalla e sëmundjeve seksualisht të transmetueshme që përhapen përmes seksit oral është në rritje, sipas Shoqatës Britanike për Shëndetin Intim dhe HIV.

Sipas Daily Star, NHS rekomandon që të gjithë të përdorin prezervativ gjatë kryerjes së seksit oral, për të parandaluar përhapjen e sëmundjes.

Artikuj te nderlidhur
Prezervativ Oral ESP ORAL DAMS MIX 4LUBRIFIKANT ORAL LICK-IT WILD CHERRYLUBRIFIKANT ORAL LICK-IT HIMBEERELUBRIFIKANT ORAL LICK-IT PEACH

2. “Gëlltitja e spermës është e dëmshme”
Nuk ka asgjë të keqe me gëlltitjen e spermës, nëse mashkulli nuk posedon sëmundje seksualisht të transmetueshme.

Sperma përmban kryesisht disa sheqerne dhe proteina, përmbajtje këto që nuk shkaktojnë dëm.

3. “Konsumimi i ananasit ju bën juve të shijoni të ëmbël”
Dieta në të vërtetë ndikon në sekrecionet e trupit, por konsumimi i ananasit nuk garanton që regjionet tuaja trupore të shijojnë më ëmbël.

Në fakt nuk ka hulumtime shkencore që vërtetojnë se disa ushqime e bëjnë spermën ose lëngjet vaginale të shijojnë ëmbël, sipas psikologut Debby Herbenick.

Lini nje koment

*
**Nuk publikohet
*Adresa e website te filloj me http://
*
Product successfully added to the product comparison!