Keni libido të ulët? Konsumimi i këtij lëngu e rritë epshin seksual!

Keni libido të ulët? Konsumimi i këtij lëngu e rritë epshin seksual!

Lëngu i panxharit duket se mund t’jua rritë nivelet e libidosë.

Kjo perime përmban sasi të lartë të mineralit boron, i cili e rritë prodhimin e hormoneve seksuale.

Konsumimi i lëngut të panxharit mund ta ndihmojë trupin ta metabolizojë dhe shfrytëzojë estrogjenin për gratë, dhe t’i rritë nivelet e testosteronit te meshkujt.

Artikuj te nderlidhur
LENG STIMULUES SPANISH FLY EXTREME WOMEN 30MLLENG STIMULUES SPANISH FLY GOLD WOMEN 30MLSTIMULUES SPANISH FLY EXTREME MEN 30ML STIMULUES SPANISH FLY GOLD MEN 30ML

Pasja e një jete të shëndetshme seksuale është çelësi për gjumë më të mirë, zvogëlim të stresit dhe forcim të sistemit të imunitetit.

“Përdorimi i ushqimit si ilaç nuk është koncept i ri, gjithmonë ka ekzistuar kjo metodë. Hulumtime të shumta tregojnë se panxhari është në mesin e ushqimeve që e përmirësojnë libidonë. Përveç libidosë, panxhari sjell edhe përfitime tjera shëndetësore në trup”, ka treguar prodhuesi i lëngut të panxharit ‘BeetActive’.

Përveç panxharit, edhe shpargu dhe avokadot ndikojnë për një libido më të lartë.

Lini nje koment

*
**Nuk publikohet
*Adresa e website te filloj me http://
*
Product successfully added to the product comparison!