10 gjerat qe nuk i dini per orgazmat
Nuk keni nevojë të turpëroheni, orgazmat janë pjesë po aq normale e shëndetit të femrës sikurse edhe higjiena orale.
Disa minuta apo nje ore? Ja sa duhet te zgjase nje marredhenie seksuale ideale?
Hmmmm, neve kjo llogaritje na tingëllon disi si pak…!
A ndikon madhësia e organit gjenital mashkullor dhe numri i marrëdhënieve, në madhësinë e organit gjenital femëror?
A mund që numri i marrëdhënieve intime të ndikojë në madhësinë dhe formën e vaginës?
Lëngjet që veprojnë si viagra natyrale
Të gjithë meshkujt që kanë probleme me ereksionin ose duan të rrisin performancën e tyre seksuale...
Ja përse femrat duhet të masturbojnë më shumë…
Seksologët këshillojnë që masturbimi duhet të bëhet një veprim rutinë, pasi përfitimet e trupit janë të shumta.
Per nje nate pasionante, ndiqni keto keshilla!
Nëse jeni duke kërkuar gjëra të reja në jetën intime, përqendrohuni në joshjen përmes këtyre ideve të thjeshta
Showing 1 to 6 of 16 (1 Pages)
Product successfully added to the product comparison!