Dildo Realistixx 23.9cm

05337340000

7,960 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Realistixxx

Dildo në ngjyrën e lëkurës me testikuj dhe një bazë thithëse. Kokë realiste rozë dhe damarë të theksuara. Boshti është i vendosur në pjesën e brendshme dhe është i veshur me material si lëkurë e vërtetë në pjesën e jashtme, e cila e bën të lëvizet me lehtësi. Përputhet me pajimet. Gjatësia e plotë: 23.9 cm, thellësia e vendosjes 17 cm, Ø 3.4-4.1 cm. Material silikoni dhe i përshtatshëm për një argëtim të egër.

Info shtesë

Dildo në ngjyrën e lëkurës me testikuj dhe një bazë thithëse. Kokë realiste rozë dhe damarë të theksuara. Boshti është i vendosur në pjesën e brendshme dhe është i veshur me material si lëkurë e vërtetë në pjesën e jashtme, e cila e bën të lëvizet me lehtësi. Përputhet me pajimet. Gjatësia e plotë: 23.9 cm, thellësia e vendosjes 17 cm, Ø 3.4-4.1 cm. Material silikoni dhe i përshtatshëm për një argëtim të egër.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!