Dildo Medical Silicone 20cm

05266810000

5,860 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

You2Toys

Kopje reale penisi me njëbazë të fortë thithje nën testikujt e mëdhenj . Jashtëzakonisht fleksibel dhe fare i besdisshëm. Pa skaje të mprehtë apo pjesë të forta. Kjo dildo është shumë miqësore me lëkurën dhe mrekullisht e butë. Gjatësia e plotë 20 cm, thellësia e futjes 14.5 cm, Ø 3.3 deri 4.4 cm. Prodhuar nga silikon mjekësor: pa erë, i lehtë për t'u pastruar, higjenik, i qëndrueshëm dhe i papërshkueshëm nga uji.

Info shtesë

Kopje reale penisi me njëbazë të fortë thithje nën testikujt e mëdhenj . Jashtëzakonisht fleksibel dhe fare i besdisshëm. Pa skaje të mprehtë apo pjesë të forta. Kjo dildo është shumë miqësore me lëkurën dhe mrekullisht e butë. Gjatësia e plotë 20 cm, thellësia e futjes 14.5 cm, Ø 3.3 deri 4.4 cm. Prodhuar nga silikon mjekësor: pa erë, i lehtë për t'u pastruar, higjenik, i qëndrueshëm dhe i papërshkueshëm nga uji.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!