Dildo Qelqi No.9

GIL001BLU

4,020 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Gildo

Plotësoni koleksionin tuaj të lodrave me këtë dildo të bukur xhami nga koleksioni Gildo. Kjo dildo e bukur është bërë prej qelqi transparent dhe është zbukuruar me gdhëndje blu që sjellin stimulim shtesë. Falë materialit pa pore ju mund të kombinoni këtë dildo me të gjitha llojet e lubrifikantëve dhe është shumë e lehtë për t'u pastruar me pastruesin e lodrave ose me sapun dhe ujë. Përveç kësaj, dildo i përshtatet temperaturave të ndryshme. Vendoseni dildon në ujë të nxehtë ose të ftohtë para përdorimit dhe qelqi do të marrë shpejt temperaturën e ujit. Kjo do të japë stimulim shtesë gjatë përdorimit.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Plotësoni koleksionin tuaj të lodrave me këtë dildo të bukur xhami nga koleksioni Gildo. Kjo dildo e bukur është bërë prej qelqi transparent dhe është zbukuruar me gdhëndje blu që sjellin stimulim shtesë. Falë materialit pa pore ju mund të kombinoni këtë dildo me të gjitha llojet e lubrifikantëve dhe është shumë e lehtë për t'u pastruar me pastruesin e lodrave ose me sapun dhe ujë. Përveç kësaj, dildo i përshtatet temperaturave të ndryshme. Vendoseni dildon në ujë të nxehtë ose të ftohtë para përdorimit dhe qelqi do të marrë shpejt temperaturën e ujit. Kjo do të japë stimulim shtesë gjatë përdorimit.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!