Dildo with a Suction Cup

05329590000

4,550 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Dildo ngjyre natyrale ne forme reale penisi me koke dhe damare te theksuar. Shume fleksibel. Me ngjitje me vakum.
Gjatesia totale 24cm, gjatesia e penetrueshme 22cm, diam 3.4-5.2cm.
Silikon, PU.

Info shtesë

Dildo ngjyre natyrale ne forme reale penisi me koke dhe damare te theksuar. Shume fleksibel. Me ngjitje me vakum.
Gjatesia totale 24cm, gjatesia e penetrueshme 22cm, diam 3.4-5.2cm.
Silikon, PU.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!