Dildo RealFlesh Dong 10 inches

05309560000

5,500 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Dildo penis ngjyre natyrale me koke te fortem damare te theksuar dhe testikuj te medhenj. Shume fleksibel, ne nje bazament me ngjitje me vakum. Gjatesia totale 30 cm, gjatesia e penetrueshme 21 cm, diam 3.5 - 5 cm. Materiali: TPE.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Dildo penis ngjyre natyrale me koke te fortem damare te theksuar dhe testikuj te medhenj. Shume fleksibel, ne nje bazament me ngjitje me vakum. Gjatesia totale 30 cm, gjatesia e penetrueshme 21 cm, diam 3.5 - 5 cm. Materiali: TPE.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!