Corape te zeza rrjete me fjongo

4830-BLACK

1,580 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Musiclegs

Këto geta të zeza kombinojnë joshjen dhe rehatinë! Getat janë i njëjti material si rrjeteat e peshkimit, kështu që lëkura juaj mbetet e dukshme. Shiriti i gjerë elastik në pjesën e sipërme dhe pëlhura elastike mbajnë getat në mënyrë të përsosur. Getat janë të zbukuruara me harqe elegante dhe një papjon në pjesën e sipërme.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Këto geta të zeza kombinojnë joshjen dhe rehatinë! Getat janë i njëjti material si rrjeteat e peshkimit, kështu që lëkura juaj mbetet e dukshme. Shiriti i gjerë elastik në pjesën e sipërme dhe pëlhura elastike mbajnë getat në mënyrë të përsosur. Getat janë të zbukuruara me harqe elegante dhe një papjon në pjesën e sipërme.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!