MENYRAT E PAGESES


PayPal
Lideri botëror në pagesat online. PayPal është mënyra më e sigurt, më e thjeshtë dhe më komode për të dërguar dhe për të marrë pagesa.


Me Para ne Dorë (Cash)
Ju mund të paguani porosinë tuaj me “para në dorë” tek korrieri, në momentin që bëhet dorëzimi i porosisë.


Me Trasfertë Bankare
Ju mund të paguani porosinë tuaj me transfertë bankare. Të dhënat e bankës për të mundësuar transfertën do j'u shfaqen gjatë proçedurës së blerjes.


Product successfully added to the product comparison!