Vibrator Anal 7 Speeds Bullet Vibe

05858900000

3,000 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vibro bullet i zi i lidhur me pultin e kontrollit me kabull. Vibro bullet nga strukture stimuluese dhe 7 vibrime te fuqishme. Pulti ka nje te gdhendur dekorative.
Vibro bullet 4.8cm i gjate, diam 2.5cm. Gjatesia e kabullit 78cm. Materiali: silikon me veshje PU. Baterite nuk jane te perfshira, 2 x AAA.

Info shtesë

Vibro bullet i zi i lidhur me pultin e kontrollit me kabull. Vibro bullet nga strukture stimuluese dhe 7 vibrime te fuqishme. Pulti ka nje te gdhendur dekorative.
Vibro bullet 4.8cm i gjate, diam 2.5cm. Gjatesia e kabullit 78cm. Materiali: silikon me veshje PU. Baterite nuk jane te perfshira, 2 x AAA.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!