Love Balls XXL Balls

05096470000

3,200 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Loveballs ngjyre pink me nje diameter prej 5cm, me topa rrotulles te brendshem. Te lidhur me njeri tjetrin dhe me unaze mbajtese prej silikoni. Perdorimi i ketyre topave eshte efektiv gjithashtu per te stervitur muskujt e vagines. Gjatesia totale: 22 cm (perfshim unazen mbajtese). Materiali: ABS (topat), silikone (lidhesja dhe mbajtesja).

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Loveballs ngjyre pink me nje diameter prej 5cm, me topa rrotulles te brendshem. Te lidhur me njeri tjetrin dhe me unaze mbajtese prej silikoni. Perdorimi i ketyre topave eshte efektiv gjithashtu per te stervitur muskujt e vagines. Gjatesia totale: 22 cm (perfshim unazen mbajtese). Materiali: ABS (topat), silikone (lidhesja dhe mbajtesja).

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!