Suspender Set S Aiberta Fina

22121021021

6,190 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Më shumë se një set me të brendshme seksi dhe dantella.

“Suspender Set” produkti më seksi për një natë magjike. Sytjena prej dantelle dhe mbathje seksi të pajisura me 4 lidhëse dhe 2 kapëse në formë perlash në mes të sytjenave dhe rripit. Përmban gjithashtu një palë geta në ngjyrë të zezë, ideale për këtë set marramendës! Nxitoni, koha është e limituar dhe nata magjike po ju pret. Ngjyrë e zezë. 90% polimer, 10% sintetik.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Më shumë se një set me të brendshme seksi dhe dantella.

“Suspender Set” produkti më seksi për një natë magjike. Sytjena prej dantelle dhe mbathje seksi të pajisura me 4 lidhëse dhe 2 kapëse në formë perlash në mes të sytjenave dhe rripit. Përmban gjithashtu një palë geta në ngjyrë të zezë, ideale për këtë set marramendës! Nxitoni, koha është e limituar dhe nata magjike po ju pret. Ngjyrë e zezë. 90% polimer, 10% sintetik.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!