Butt Plug Metal No.2/ Roze

ET125PNK

3,140 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ky plug anal i shkëlqyeshëm prej alumini me një kristal të madh rozë! Forma e tij e lëmuar dhe qafa e hollë e bëjnë të përdoret lehtë. Alumini i përshtatet temperaturës, që do të thotë se është i ftohtë kur e prek, por shumë shpejt ngrohet në temperaturën e duhur. Ngroheni në ujë të ngrohtë, ose ftoheni në frigorifer për ndjesi shtesë.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Ky plug anal i shkëlqyeshëm prej alumini me një kristal të madh rozë! Forma e tij e lëmuar dhe qafa e hollë e bëjnë të përdoret lehtë. Alumini i përshtatet temperaturës, që do të thotë se është i ftohtë kur e prek, por shumë shpejt ngrohet në temperaturën e duhur. Ngroheni në ujë të ngrohtë, ose ftoheni në frigorifer për ndjesi shtesë.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!