Butt Plug Metalik No.11 /Argjend

ET119CLR

4,620 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ky plug anal i shkëlqyeshëm prej alumini me një kristal të bukur argjendi! Forma e tij e lëmuar dhe qafa e hollë e bëjnë të përdoret lehtë. Alumini i përshtatet temperaturës, që do të thotë se është i ftohtë kur e prek, por shumë shpejt ngrohet në temperaturën e duhur. Ngroheni në ujë të ngrohtë, ose ftoheni në frigorifer për ndjesi shtesë.

Info shtesë

Ky plug anal i shkëlqyeshëm prej alumini me një kristal të bukur argjendi! Forma e tij e lëmuar dhe qafa e hollë e bëjnë të përdoret lehtë. Alumini i përshtatet temperaturës, që do të thotë se është i ftohtë kur e prek, por shumë shpejt ngrohet në temperaturën e duhur. Ngroheni në ujë të ngrohtë, ose ftoheni në frigorifer për ndjesi shtesë.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!