Set plug anal Twisted Smoke 3cp

55078914

4,860 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

 •          Kupë thithje tek baza
 •          Madhësitë: e madhe, e mesme dhe e vogël
 •          (Small) Gjatësia: 10 cm
 •          (Small) Diametri minimal: 2.75 cm
 •          (Small) Diametri maksimal: 7 cm
 •          (Medium) Gjatësia: 12 cm
 •          (Medium) Diametri minimal: 4 cm
 •          (Medium) Diametri maksimal: 10 cm
 •          (Large) Gjatësia: 13 cm
 •          (Large) Diametri minimal: 5 cm
 •          (Large) Diametri maksimal: 13.25 cm
 •          Materiali: PVC

Info shtesë

 •          Kupë thithje tek baza
 •          Madhësitë: e madhe, e mesme dhe e vogël
 •          (Small) Gjatësia: 10 cm
 •          (Small) Diametri minimal: 2.75 cm
 •          (Small) Diametri maksimal: 7 cm
 •          (Medium) Gjatësia: 12 cm
 •          (Medium) Diametri minimal: 4 cm
 •          (Medium) Diametri maksimal: 10 cm
 •          (Large) Gjatësia: 13 cm
 •          (Large) Diametri minimal: 5 cm
 •          (Large) Diametri maksimal: 13.25 cm
 •          Materiali: PVC

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!