Set anal Silicone Buttplug Set with Diamond - Black

ET603BLK

4,970 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Easytoys Anal Collection

Silicon Butplug është e përkryer për këdo që dëshiron të zbulojë stimulimin anal. Anal Plugs kanë dimensione të ndryshme, kështu që ju mund të filloni të vogla dhe të ecni hap pas hapi. Anal Plugs janë bërë prej silikoni shumë të butë, të sigurt për trupin, për një përdorim të rehatshëm. Fundi i sheshtë i Anal Plug siguron përdorim të sigurt. Fundi gjithashtu përmban një gur të shkëlqyeshëm, i cili i jep lodrës një pamje luksoze.

Info shtesë

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Silicon Butplug është e përkryer për këdo që dëshiron të zbulojë stimulimin anal. Anal Plugs kanë dimensione të ndryshme, kështu që ju mund të filloni të vogla dhe të ecni hap pas hapi. Anal Plugs janë bërë prej silikoni shumë të butë, të sigurt për trupin, për një përdorim të rehatshëm. Fundi i sheshtë i Anal Plug siguron përdorim të sigurt. Fundi gjithashtu përmban një gur të shkëlqyeshëm, i cili i jep lodrës një pamje luksoze.

 

Përmasat:

 

- Small Anal Plug: Gjatësia: 7 cm Thellësia: 6.2 cm Maks. diametri: 2,7 cm Min. diametri: 0.8 cm

 

- Medium Anal Plug: Gjatësia: 7.9 cm Thellësia: 7 cm Maks. diametri: 3.3 cm Min. diametri: 0.9 cm

 

- Large Anal Plug: Gjatësia: 9.3 cm Thellësia: 8.1 cm Maks. diametri: 4 cm Min. diametri: 1.1 cm

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!