Anal Plug Vibe Anal Trainer

05501240000

2,200 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

You2Toys

Duket mjaft i vogël, por vibracionet e tij do tju mbushin kënaqësi. Anal Trainer hyn me lehtësi në anusin tuaj, ndërkohë që tre rruazat stimulojnë të gjitha indet tuaja. Material mjaft i butë dhe lehtësisht i rrëshqitshëm. Me vibrime me shpejtësi të ndryshme.
Ju lutemi të porosisni bateritë veçmas: 2 x AA.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Duket mjaft i vogël, por vibracionet e tij do tju mbushin kënaqësi. Anal Trainer hyn me lehtësi në anusin tuaj, ndërkohë që tre rruazat stimulojnë të gjitha indet tuaja. Material mjaft i butë dhe lehtësisht i rrëshqitshëm. Me vibrime me shpejtësi të ndryshme.
Ju lutemi të porosisni bateritë veçmas: 2 x AA.

Përmasat: Gjatësia 12 cm, diametri Ø 3-4 cm.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!