Plug dhe Unaze Rebel Vibrating

05876560000

4,000 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Plug anal the form koni me unaze penisi te integruar dhe vibro-bullet i cili mund te hiqet. Vibro bullet ka 1 nivel vibrimi i cili kontrollohet  nga butoni. I zi. Gjatesia totale 11 cm, gjatesia e penetrueshme 8.5 cm, diam 2.2 - 4.5 cm. Lidhesja me unazen 8 cm e gjate. Diam i unazes 3.6 cm (shume fleksibel). Materiali: silikon, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 1 x AAA/Micro.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Plug anal the form koni me unaze penisi te integruar dhe vibro-bullet i cili mund te hiqet. Vibro bullet ka 1 nivel vibrimi i cili kontrollohet  nga butoni. I zi. Gjatesia totale 11 cm, gjatesia e penetrueshme 8.5 cm, diam 2.2 - 4.5 cm. Lidhesja me unazen 8 cm e gjate. Diam i unazes 3.6 cm (shume fleksibel). Materiali: silikon, ABS. Ju lutem porosisni baterite vecmas: 1 x AAA/Micro.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!