Anal Plug VIBRATING ANAL PINK

00903028

1,500 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Anal plug me vibrim me material xhelatin në ngjyrë pink. E butë, elastike dhe me majë të rrumbullakosur për një penetrim të lehtë dhe me një bazament të fortë për tu mbajtur me lehtësi. Një lodër perfekte për fillestarët dhe ekspertët. Me nivele të ndryshme shpejtësie. Bateritë e përfshira. Gjatësia: 11 cm, diametri Ø 1-3 cm. Materiali: PVC, pa phthalates sipas rregullores së BE-së.

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Anal plug me vibrim me material xhelatin në ngjyrë pink. E butë, elastike dhe me majë të rrumbullakosur për një penetrim të lehtë dhe me një bazament të fortë për tu mbajtur me lehtësi. Një lodër perfekte për fillestarët dhe ekspertët. Me nivele të ndryshme shpejtësie. Bateritë e përfshira. Gjatësia: 11 cm, diametri Ø 1-3 cm. Materiali: PVC, pa phthalates sipas rregullores së BE-së.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!