Set Anal Jovial

05239410000

4,900 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Set anal i zi me 4 artikuj fleksibel:
Plug anal me trup si vide dhe ngjitje me vakum ne baze (gjatesia totale 16.7 cm, diam. 4cm)
Plug anal ne forme konike me kufizues dhe ruaza anale (gjatesia totale 31 cm, gjatesia e plug anal 6.6 cm, diam. 2.6 - 2.8cm)
Plug anal me kufizues dhe penis ( gjatesia totale 16.2 cm, gjatesia e plug anal 7.7 cm, diam 1.3-3.4)
Unaze pensi, pak fleksibel (diam. 3.7 - 5.7 cm)
Materiali: silikon

Info shtesë

Ky artikull nuk ka më gjëndje

Set anal i zi me 4 artikuj fleksibel:
Plug anal me trup si vide dhe ngjitje me vakum ne baze (gjatesia totale 16.7 cm, diam. 4cm)
Plug anal ne forme konike me kufizues dhe ruaza anale (gjatesia totale 31 cm, gjatesia e plug anal 6.6 cm, diam. 2.6 - 2.8cm)
Plug anal me kufizues dhe penis ( gjatesia totale 16.2 cm, gjatesia e plug anal 7.7 cm, diam 1.3-3.4)
Unaze pensi, pak fleksibel (diam. 3.7 - 5.7 cm)
Materiali: silikon

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!