Dilator Men's Dilator Blue

4,100 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

You2Toys

Vibrator special për stimulimin urethral të mashkullit! 
Për eksperienca dhe kënaqësi tërësisht të reja. E pabesueshme por ka një diameter prej 6 mm! Me material të sheshtë dhe majë të rrumbullakosur për një penetrim më të lehtë. Lehtësisht i përkulshëm. 7 nivele të ndryshme vibrimimi  të kontrollueshme nëpërmjet një butoni. Gjithashtu edhe për kënaqësitë anale. Bateritë të përfshira.

Info shtesë

Vibrator special për stimulimin urethral të mashkullit!
Për eksperienca dhe kënaqësi tërësisht të reja. E pabesueshme por ka një diameter prej 6 mm! Me material të sheshtë dhe majë të rrumbullakosur për një penetrim më të lehtë. Lehtësisht i përkulshëm. 7 nivele të ndryshme vibrimimi  të kontrollueshme nëpërmjet një butoni. Gjithashtu edhe për kënaqësitë anale. Bateritë të përfshira.

Përmasat: 19 cm i gjatë, diametri 6 mm. 
Thellësia e penetrimit (rreth): 11 cm. 
Materiali: Silikon.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!