Flash Cross Nipple Stickers - Black

BI0158

2,400 Lekë

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Bijoux Indiscrets

Këto ngjitëse të shndërritshme për thithkat do të sigurojnë vëmendjen që gjoksi juaj meriton! Ngjitëset e thithkave vijnë në dispozicion në dizajn dhe ngjyra të ndryshme, kështu që do të ketë gjithmon një pale që do ti përshtatet stilit tuaj. Zgjidhni të preferuarën tuaj dhe vishini ato me një dekolte të hapur. Ngjitëset e thithkave janë të ripërdorshme nëse hiqen me kujdes.

Info shtesë

Këto ngjitëse të shndërritshme për thithkat do të sigurojnë vëmendjen që gjoksi juaj meriton! Ngjitëset e thithkave vijnë në dispozicion në dizajn dhe ngjyra të ndryshme, kështu që do të ketë gjithmon një pale që do ti përshtatet stilit tuaj. Zgjidhni të preferuarën tuaj dhe vishini ato me një dekolte të hapur. Ngjitëset e thithkave janë të ripërdorshme nëse hiqen me kujdes.

Aktualisht nuk ka asnjë përshtypje

Shkruaj një përshtypje

Produkte te ngjashem

Product successfully added to the product comparison!