-20%

Zmadhuese thithash

1,600 LEK

Mbështetësit e thithave Size Matters mund të zmadhojnë dhe stimulojnë thithkat tuaja. Thithja dhe rritja e rrjedhjes së gjakut në thithat rrit ndjeshmërinë dhe kënaqësinë. Thjesht vendosini ato mbi thithat dhe shtrydhni llambën. Thithësit e thithit do të krijojnë një ndjesi vakumi kur të lëshoni gishtat. Pasi të lëshoni nxitësit e thithave ato do të qëndrojnë në vend dhe ju mund të shijoni stimulimin pa duar!

Availability: Vjen së shpejti SKU: ac200 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mbështetësit e thithave Size Matters mund të zmadhojnë dhe stimulojnë thithkat tuaja. Thithja dhe rritja e rrjedhjes së gjakut në thithat rrit ndjeshmërinë dhe kënaqësinë. Thjesht vendosini ato mbi thithat dhe shtrydhni llambën. Thithësit e thithit do të krijojnë një ndjesi vakumi kur të lëshoni gishtat. Pasi të lëshoni nxitësit e thithave ato do të qëndrojnë në vend dhe ju mund të shijoni stimulimin pa duar!

Zmadhuese thithash

1,600 LEK

Out of stock