Zgjatues Penisi Piss Play Sleeve

3,300 LEK

Për lojëra emocionuese të dushit të artë! Mantel fleksibël dhe transparent me një tërësi prej 4.5 cm  ka një prizë silikoni. Thjesht urinoni në mëngë dhe ndjeni urinën në glans. Urina më pas derdhet duke hequr prizën.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05359580000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për lojëra emocionuese të dushit të artë! Mantel fleksibël dhe transparent me një tërësi prej 4.5 cm  ka një prizë silikoni. Thjesht urinoni në mëngë dhe ndjeni urinën në glans. Urina më pas derdhet duke hequr prizën.

Zgjatues Penisi Piss Play Sleeve

3,300 LEK

Out of stock