Zgjatues Penisi me vibrim & Dildo

5,100 LEK

Mëngë e dyfishtë e penisit vibruese Pleasure X Tender përmban një mëngë të gjerë dhe të zbrazët të penisit në të cilën duhet të futet penisi. Unaza e mëngës duhet të jetë rreth penisit për të lidhur këtë lodër.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 4500 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Mëngë e dyfishtë e penisit vibruese Pleasure X Tender përmban një mëngë të gjerë dhe të zbrazët të penisit në të cilën duhet të futet penisi. Unaza e mëngës duhet të jetë rreth penisit për të lidhur këtë lodër. Unaza gjithashtu do të sigurojë një ejakulim më të mirë dhe të vonuar. Mëngë siguron një rritje prej 5 cm në gjatësi dhe 40% në perimetër. Dildo nën mëngë ka një këllëf realiste dhe një bosht me vena që rrit ndjesitë për marrësin. Nën dildo, përdoruesi do të gjejë një mini plumb vibrues që do të rrisë kënaqësinë gjatë depërtimit.

Mëngja është 19 cm me diametër 4.2 cm dhe dildo është 15.5 cm me diametër 2.6 cm.

Zgjatues Penisi me vibrim & Dildo

5,100 LEK

In stock