Zgjatues penisi Extension strap 3

10,100 LEK

Zgjatje e heqshme
Rrit perimetrin e penisit me 66% dhe gjatësinë e tij me 8,9 cm!
Mëngët e penisit 3″ Silikoni X-tension me Rrip nga Fantasy X-Tensions Elite e sjell penisin në formë të shkëlqyer shpejt dhe lehtë për të përmbushur momentet e kënaqësisë.

Availability: Në gjendje SKU: 50026050000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

 

Mëngë shtrirëse të penisit me një unazë topash
Rrit perimetrin e penisit me 66%
E rrit gjatësinë me 8,9 cm
Mbështet një ereksion
Me një unazë topash për një përshtatje që nuk rrëshqet
Glans dhe venat e theksuara
Silikoni i butë i mëndafshtë
Mund të vendoset në ujë të vluar për pastrim të thellë

Zgjatje e heqshme
Rrit perimetrin e penisit me 66% dhe gjatësinë e tij me 8,9 cm!
Mëngët e penisit 3″ Silikoni X-tension me Rrip nga Fantasy X-Tensions Elite e sjell penisin në formë të shkëlqyer shpejt dhe lehtë për të përmbushur momentet e kënaqësisë. Mëngë e ngushtë mbështet ereksionin në mënyrë efektive dhe mund të vendoset lehtësisht në penis. Unaza e topit garanton një përshtatje të rehatshme dhe jo të rrëshqitshme.

Mëngë elastike me glas dhe vena të theksuara është bërë nga silikoni i butë i mëndafshtë dhe përshtatet në mënyrë perfekte me çdo penis. Diametri i madh e rrit perimetrin e penisit me 66% dhe gjatësinë e tij me 8,9 cm. Zgjatja e butë mund të hiqet nga mëngja.

Për një pastrim të thellë, higjienik, mëngët mund të vendosen në ujë të vluar për 3 minuta.

Mëngë 24,1 cm e gjatë, thellësi e futjes 19,1 cm, e brendshme Ø 2,5 cm, e jashtme Ø 6,4 cm, elastike;
unaza e topit Ø elastike; zgjatim 8.9 cm i gjate, Ø 3.8 cm.
Silikoni.

Zgjatues penisi Extension strap 3

10,100 LEK

In stock