Zgjatues penisi Extension by Rebel

2,400 LEK

Zgjatues Penisi, e cila zgjat pensin deri ne 2 cm. Ky zgjatues ka 1 unaze e cila eshte shume fleksibel dhe është i pajisur me prerje të theksuara të venave. Eshte i pajisur me vibrim dhe ka 10 menyra te ndryshme vibrimi. Gjatesia e pergjithshme eshte 16 cm, diametri: 3cm, diametri i unazes: 3.1cm, Materiali: TPR & ABS. Baterite jane te perfshira

Availability: Në gjëndje SKU: 05866090000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Zgjatues Penisi, e cila zgjat pensin deri ne 2 cm. Ky zgjatues ka 1 unaze e cila eshte shume fleksibel dhe është i pajisur me prerje të theksuara të venave. Eshte i pajisur me vibrim dhe ka 10 menyra te ndryshme vibrimi. Gjatesia e pergjithshme eshte 16 cm, diametri: 3cm, diametri i unazes: 3.1cm, Materiali: TPR & ABS. Baterite jane te perfshira

Zgjatues penisi Extension by Rebel

Zgjatues penisi Extension by Rebel

2,400 LEK

In stock