Zgjatues penisi Extension 3 me vibrim

14,200 LEK

Rrit perimetrin e penisit me 66% dhe gjatësinë e tij me 7.6 cm dhe e bën atë të vibrojë!
Mëngë e penisit 3″ Mega X-tension vibrues me telekomandë nga Fantasy X-Tensions Elite e sjell penisin në formë të shkëlqyer dhe vibruese shpejt dhe lehtë për të përmbushur momentet e kënaqësisë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 54014370000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

 

Mëngë elastike vibro-penis
Telekomandë praktike
10 mënyra dridhjeje
Rrit perimetrin e penisit me 66%
E rrit gjatësinë me 7,6 cm
Mbështet një ereksion
Glans dhe venat e theksuara
Silikoni i butë i mëndafshtë
Mund të shkurtohet për një përshtatje të përsosur
Mund të vendoset në ujë të vluar për pastrim të thellë
Zgjatja vibruese mund të hiqet
I ripenisikueshëm – i përfshirë ngarkues magnetik USB

Rrit perimetrin e penisit me 66% dhe gjatësinë e tij me 7.6 cm dhe e bën atë të vibrojë!
Mëngë e penisit 3″ Mega X-tension vibrues me telekomandë nga Fantasy X-Tensions Elite e sjell penisin në formë të shkëlqyer dhe vibruese shpejt dhe lehtë për të përmbushur momentet e kënaqësisë. Mëngë e ngushtë mbështet ereksionin në mënyrë efektive dhe mund të vendoset lehtësisht në penis Mëngët mund të shkurtohen edhe në bazë për një përshtatje të përsosur.

Mëngë elastike me glas dhe vena të theksuara është bërë nga silikoni i butë i mëndafshtë dhe përshtatet në mënyrë perfekte me çdo penis. Diametri i madh e rrit perimetrin e penisit me 66% dhe gjatësinë e tij me 7,6 cm.

Njësia e dridhjeve është brenda zgjatimit të butë dhe mund të hiqet nga mënga. 10 mënyrat e ndryshme të dridhjeve mund të kontrollohen me butonat në telekomandën praktike. Të dyja janë të ripenisikueshme – përfshihet një penisikues magnetik USB.

Për një pastrim të thellë, higjienik, mëngja (pa zgjatjen vibruese) mund të vendoset në ujë të vluar për 3 minuta.

Mëngë 22,9 cm e gjatë, thellësi e futjes 21,1 cm, e brendshme Ø 3,2 cm, e jashtme Ø 4,8 cm, elastike; zgjatim vibrues 7,6 cm i gjatë, Ø 3,8 cm.
Silikoni.

Zgjatues penisi Extension 3 me vibrim

14,200 LEK

Out of stock