Zgjatues Penisi Crystal Skin

1,700 LEK

Menge penisi transparente, prej materiali te rreshkitshem, e mbushur me shkume te bute ne maje de sktrukture stimuluese. 

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05203650000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Menge penisi transparente, prej materiali te rreshkitshem, e mbushur me shkume te bute ne maje de sktrukture stimuluese.
Permasat: 15 cm, diametri 4 cm (maja) dhe 3,5 cm (elastik) menga.

Zgjatues Penisi Crystal Skin

Zgjatues Penisi Crystal Skin

1,700 LEK

Out of stock