Zgjatues Penisi Crystal Skin Penis Sleeve

2,200 LEK

Menge penisi me zgjatim 2 cm dhe unaze penisi. Prej materiali silikon transparent dhe te bute me maja. Gjithashtu i pershtatshem per dildo dhe vibrator.
Permasa: 11 cm, diam. 3 cm.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05169880000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Menge penisi me zgjatim 2 cm dhe unaze penisi. Prej materiali silikon transparent dhe te bute me maja. Gjithashtu i pershtatshem per dildo dhe vibrator.
Permasa: 11 cm, diam. 3 cm.

Zgjatues Penisi Crystal Skin Penis Sleeve

Zgjatues Penisi Crystal Skin Penis Sleeve

2,200 LEK

Out of stock